Bemanning

Har du behov for nye ansatte? Alt fra prosjektbasert, vikarer, midlertidig ansettelse og ikke minst fast ansettelse med en prøve periode. Da er vi i Oneplace behjelpelige på kort varsel til å finne rett person til rett jobb. Vi gir deg som kunde den friheten du trenger for å kunne fokusere på egen drift og hverdag.

Vi i Oneplace gir deg den beste kompetanse enten du trenger spesialister på høyt nivå eller medarbeidere til enklere arbeidsoppgaver. Vi tilbyr også bransjens beste bemanningskonsept, da vi skreddersyr avtaler i samarbeid med kundens behov. Med en garanti ordning både i form av den ansatte og prisen på prosjekteter ingen andre i markedet kan matche.
I prosessen går kandidaten gjennom en grundig intervju-runde der vi  gjennomfører evne-, ferdighets- og personlighetstester tilpasset hvert enkelt rekrutteringsprosjekt. Kandidaten må fremvise vitnemål, attester og vi utfører en grundig bakgrunnssjekk av kandidaten før fremleggelse.

Når du leier inn personale fra Oneplace, er innføring i den ny ansattes arbeidsoppgaver og faglig veiledning av medarbeideren det eneste du trenger å tenke på.

Vi tar oss av:

  • Arbeidsgiver- og personalansvar
  • Lønn
  • Feriepenger
  • Arbeidsgiveravgift
  • Sykelønn
  • Forsikring
    Mm

Kontakt oss vedrørende bemanning

 Oslo Akershus

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Her finner du oss

Vi har kontor på følgende adresser:
Fridtjof Nansens Plass 9, 0160 Oslo
Torvet 5, 2000 Lillestrøm

RuneBemanning